Zeddam/Sint Joris VR1 - VV Etten VR1

Zeddam/Sint Joris VR1 – VV Etten VR1

winst zeddam2Zondag 29 april. Na de dik gewonnen wedstrijd tegen Wolfersveen, waren we zo gebrand op het spelen van deze wedstrijd, dat iedereen wel wilde rijden. We reden met circa 8 auto’s naar Braamt.

Tijdens de warming-up waren de shirtjes al nat, ditmaal niet van het zweet maar van de regen. Eenmaal terug in de kleedkamer werden de puntjes op de i gezet door de leiders en met enkele bemoedigende woorden betraden we het voetbalveld.

De dames van St. Joris begonnen fel aan de wedstrijd. Ze wilden Etten onder druk zetten, maar konden geen vuist maken. De dames van Etten stonden goed en creëerden enkele kansen. Na enkele gemiste kansen kreeg Nienke de mogelijkheid om de 0-1 aan te tekenen. Deze kans liet ze niet liggen en scoorde ze met een strak schot. Het spel golfden over en weer. Met deze voorsprong gingen we de rust in.

In de rust werden alle wissels gebruikt. Gaby voor Nienke, Tessa voor Didi en Charlotte voor Lynn.

De tweede helft startten we goed. De druk zat er direct weer goed op. Er volgde verschillende kansen om de stand te vergroten. Julia wist met een strak schot vanaf 25 meter het net te vinden, 0-2! Hierna was de ban gebroken. De tegenstander schakelde een tandje bij door de laatste vrouw door te schuiven naar het middenveld, maar dit werd goed opgevangen door ons middenveld en verdediging. Janthe wist er zelfs nog 0-3 van te maken en met nog 10 minuten op de klok, speelden we vrij simpel de wedstrijd uit.

Een terechte uitslag waardoor wij onze 2e plek op de ranglijst verstevigen! Volgende week de topwedstrijd, de nummer 1 tegen de nummer 2!

Gaby Thuis

winst zeddam1