VV ETTEN VR1 - WOLFERSFEEN VR2

VV ETTEN VR1 – WOLFERSFEEN VR2

Zondag 25 maart 2018. Een mooie zonnige dag om puntjes te gaan pakken. Zusjes Ketelaar melden zich als eerste op Sportpark De Treffer en na vijf minuten is er nog geen ander teamlid te bekennen. Ze zullen zich toch niet allemaal hebben verslapen vanwege de zomertijd die is ingegaan? Eén van de eerste die ook verschijnt is Malu en aangezien zij een kort nachtje heeft gehad, moet het met de rest ook wel goed komen. En ja hoor, langzaamaan staat iedereen paraat. Zelfs Janneke die vanaf haar familieweekend in Schaijk (een plaats ergens in Noord-Brabant) op en neer is gekomen voor de wedstrijd, is op tijd.

Hier en daar heerst de vraag of er een thermo aangetrokken moet worden en of we onze Eef daar misschien nog even voor kunnen bellen. Na de warming-up, waar iedereen het al ontzettend warm van heeft gekregen, kan de wedstrijd zonder thermoshirts en legging van start gaan. Het fluitsignaal klinkt en al heel snel is duidelijk dat wij de overhand hebben. We weten onszelf vrijwel direct te belonen, want na enkele minuten wordt de 1-0 al gemaakt, uit een corner van Marije weet Julia de bal in het net te schieten. Niet veel minuten later komt Nienke in actie en maakt de 2-0. Nog geen 15 minuten later vindt diezelfde Nienke het tijd voor nog een doelpunt en maakt de 3-0! Wat gebeurt hier allemaal?! De bal gaat terug naar de middenstip en ook hier wordt de bal weer onderschept door ons middenveld. Gaby en Marije vinden elkaar voor de goal en het schot van Gaby wordt afgemaakt door Marije, 4-0. Twee minuten later besluit Nienke dat het tijd is voor een hattrick en weet zij haar derde doelpunt te maken. Met nog geen 30 minuten gespeeld staan we op een 5-0 voorsprong. Vlak voor rust maakt Julia de 6-0 en met een tevreden gevoel kunnen we onszelf trakteren op een theetje in de kleedkamer.

Fred en Wim besluiten dat we het de tweede helft anders gaan doen en er wordt hier en daar gewisseld, waaronder onze altijd onverschrokken laatste vrouw die de midmid positie eens mag proberen. De tweede helft gaat van start en hoewel deze zich vooral op de kant van de tegenstanders afspeelt, lukt het ons niet om te scoren. Er wordt nog goed getikt en er is geen gevaar aan onze kant van het veld, maar onze felheid is een stuk minder dan in de eerste helft. Marije probeert nog een mooie actie te maken, maar de tegenstander vindt waarschijnlijk dat zij al genoeg heeft laten zien en haalt haar onderuit in het strafschopgebied. Penalty! Nicolle plaatst de bal op de stip en schiet de bal strak in het net, 7-0. De eindstand van de wedstrijd wordt 7-0 en we verlaten het veld met een tevreden gevoel. De overwinning is voor onze Lynn, dat je snel weer mag schitteren op het veld.

Sanne en Shakira bedankt voor het meedoen met de wedstrijd!

Didi Ketelaar

VV ETTEN VR1 - WOLFERSFEEN VR2