VV ETTEN VR1 - ST NVC/DEN DAM/SDOUC VR1

VV ETTEN VR1 – ST NVC/DEN DAM/SDOUC VR1

Donderdag 24 mei 2018. Tijd voor revanche! Dat is wat we allemaal dachten toen we op donderdagavond om half zeven op de club verzamelden. De vorige wedstrijd tegen ST NVC/Den Dam/SDOUC VR1 zijn zij in Netterden ongeslagen kampioen geworden. Gezien het feit dat ST NVC/Den Dam/SDOUC VR1 een ‘hoge gunfactor’ [1]hebben en ‘na het behalen van de titel op 6 mei was het seizoen eigenlijk wel klaar’ was voor hun, hadden wij goede moed! De strijd voor het kampioenschap is al gestreden maar de strijd voor de tweede plek is nog in volle gang. Op de tweede plek mochten wij afgelopen weken shinen en we waren niet van plan om dit weg te geven.

Nadat we ons in onze tenues met korte mouwen hadden gehuld en er discussies waren of de thermo nodig was (ondergetekende heeft een aircolife) gingen we het 1e veld op. Een ellenlange warming-up ging voorbij. Na wat overschieten, achter de bal aan rennen, positiespel en afronden op goal gingen we de kleedkamer weer in. De opstelling werd bekend gemaakt en wij waren vastberaden om drie punten in Etten te houden.

Het fluitsignaal klonk en we begonnen errrrrug slordig. ST NVC/Den Dam/SDOUC VR1 kwam na 3 seconden al voor goal, een-op-een met de keeper maar gelukkig pakte onze Hilde de bal. Een harde kreet van de zijlijn klonk: ‘Dames zijn we nu wakker!?’ en we dachten van wel. We pakten het spel weer op en hadden de overhand. Mooie tiki-taka’s, een-tweetjes en passjes al gevolg. Het ging lekker tegen elkaar op. Na een kwartier kwam de bal over de keeper heen en onze snelle planga Sanne maakte hier goed gebruik van en schoot de bal in de goal. YES! Een-nul voor!! Hierna gingen we verder in onze goede flow en speelde echt goed samen. Enkele kansen verder zakte we wat in. ST NVC/Den Dam/SDOUC VR1 kwam goed terug eind eerste helft. Gelukkig klonk het fluitsignaal en konden we even rusten.

Aangekomen in onze kleedkamer werd onze vreugde groter want er stond heerlijk mierzoete ranja! De suikers konden we goed gebruiken want de wedstrijd werd zwaarder na mate deze vorderde. Nadat we bij waren gekomen kon de wedstrijd weer beginnen. Het weer sloeg helemaal om en donkere wolken trokken zich samen aan de horizon. Niet alleen het weer maar ook ons spel sloeg om. Toen gebeurde er iets wat we allemaal niet hadden verwacht…

ST NVC/Den Dam/SDOUC VR1 пошел в атаку и выстрелил мяч сразу после перерыва. Через четверть часа она фактически забила 1: 1. Мы стучали как штепсель и пытались атаковать и забивать. К сожалению, нам не удалось на нашей стороне, но с ними все прошло гладко. 1-2 также прошли, и время коснулось еще большего. Мы должны были что-то сделать сейчас! Nicolle подтолкнула нашу последнюю жену за 7 минут до времени, и мы пошли один на один, чтобы поиграть в футбол. К сожалению, монета упала для нас в неправильном направлении и набрала ST NVC/Den Dam/SDOUC VR1 1-3, а затем и 1-4.[2]

Het eindsignaal klonk en met de eindstand van 1-4 gingen we het veld af. Bedroevende gezichten en fronsende voorhoofden vulden de kleedkamer. Wat baalden we! We hadden alles waar we de eerste helft voor hadden gevochten zo weggegeven.. Ook waren we inmiddels gezakt naar de derde plek! Snel proberen we de tweede helft van deze wedstrijd te vergeten en vooruit te kijken. Shakira en Rachel bedankt voor het meedoen.

Onze laatste wedstrijd is zondag 3 juni tegen Pax VR2 thuis in Etten. Hierna is het ook mooi geweest; onze blessa-meisjes kunnen dan herstellen en we kunnen weer aan onze #summerbody werken. Maar eerst gaan we zondag 3 juni nog vol voor onze laatste 3 punten en we hopen dat deze genoeg zijn voor een tweede plek maar helaas ligt het verdere lot niet meer in onze handen..

**BREAKING-NEWS***

VV ETTEN VR1 BEVESTIGT 1E TRANSFER SEIZOEN 2018-2019! Na een proefperiode van een half jaar maakt 24-jarige alleskunner Hilde Gerritsen haar definitieve overstap naar VV Etten. We heten Hilde nu officieel van harte welkom en wensen haar veel succes bij ons team! Mogelijkheid tot felicitatie heeft u op onze facebookpagina onder het gepresenteerde artikel over de snelle transfer.

Michelle Koster

[1] Afkomstig van de facebookpagina van NVC Netterden

[2] Tekst niet voor uw ogen zichtbaar.