VV ETTEN VR1 - PAX VR1

VV ETTEN VR1 – PAX VR1

Beste trouwe lezers,

Vandaag is de aller laatste wedstrijd van ons seizoen gespeeld. Wat betekend dat voor dit seizoen ook het laatste wedstijdverslag word geschreven. De ballen worden opgeruimd en de pen word neergelegd. Klinkt allemaal heel dramatisch maar wees niet getreurd want volgend jaar komen wij gewoon weer terug!

Zondagochtend, 3 juli. Terwijl de meeste spelers van vrouwen Etten 1 op sportpark de Treffer verschenen, hadden sommige team genoten hun vakantie dagen bij de leiders ingeleverd. Enkele vieren de grote zegen van een derde plaats in de competitie aan de hand van zon, zee, strand en een lekker koud drankje in de hand. Je kunt wel stellen dat deze teamgenoten toe waren aan ontspanning na een intensief seizoen. Maar desondanks waren er gelukkig genoeg spelers om de groene zandvlakte van Etten te vullen.

Vandaag hadden we maar een optie en dat was winnen van PAX VR1. Het fluitsignaal klonk en er werd direct goed druk gezet. Na 6 minuten gaf Nienke en prachtige bal voor waarna Sanne hem de goal in pofte. Door wat chaos achterin scoorde PAX enkele minuten later de 1-1. Maar we hielden onze koppies erbij en knallen gewoon door.

Na de rust hebben er wat wissels plaats gevonden. Keepster Julia werd vervangen door onze Died. Haar focus was van haar gezicht af te lezen en had grandioze reddingen, Jasper Cillessen is er niks bij. Er werd gezweet, gevochten en gelukkig ook nog gescoord. Het werd 2-1 en dat gaf ons meer rust in het spel. PAX kwam nog een paar keer gevaarlijk dichtbij maar de achterhoede stond als een huis. Door een mooie steekbal werd Nienke weg gestuurd en maakte de 3-1. Het eindsignaal klonk en er kon gejuicht worden. Er werden nog wat foto’s gemaakt door de plaatselijke pers en onze vaste supporters werden bedankt aan de hand van een ererondje. Ook werden er nog wat handtekeningen uitgedeeld, ja we waren er maar druk mee.

Alle gekheid op een stokje, we hebben ontzettend genoten van afgelopen seizen en gaan met vol vertrouwen het volgend seizoen tegemoet.

Fred, Wim, Mike, Len, Toon, Gonnie, sponsoren, trouwe supporters en lieve facebook volgers wij willen jullie namens Dames 1 ontzettend bedanken voor de inzet en support van het afgelopen jaar.

Julia Bouwman

Laat hier jouw bericht achter