VV Etten VR1 – MvR VR2

Zondag 13 mei 2018. Vandaag stond de wedstrijd tegen MvR op het programma. Deze uit wedstrijd staat bij ons allemaal nog diep in het geheugen gegrift, want tijdens de tweede helft van deze wedstrijd hebben wij het toen weggegeven. Vandaag waren we dit niet van plan, daar waren we het allemaal over eens. Na een warming-up waarbij wij met zijn allen concludeerden dat het misschien nog wel warmer was dan vorige week, kon de wedstrijd van start gaan.

Het startsignaal klonk en al snel wist Marije de goal te vinden en opende zij het eerste schot op goal. Deze bal ging er helaas niet in, maar niet vele seconden later werd er een mooi steekbal op Nienke gegeven en was daar de 1-0. Met nog geen twee minuten gespeeld stonden wij al op voorsprong, dit moest goed komen dachten we.

De eerste twintig minuten werd aardig over en weer getikt en kwam MvR niet veel aan de bal. Het ging hier en daar wel wat moeizaam en er werd niet goed voor de man gekomen. Na twintig minuten was het tijd voor een drinkpauze, dit was het vanwege het benauwde weertje toch wel erg lekker. Na de drinkpauze was Julia direct weer met haar hoofd bij het spel en besloot zij dat er wel wat actie in het spel mocht komen, zij schoot op goal en het was 2-0. Hierna zakte we wat in en speelden we te afwachtend. We gingen de rust in met een 2-0 tussenstand.

Op ons verzoek krijgen we vanaf heden Ranja in de rust, bedankt Toon en Gonnie, wij waren zo blij als kleine kinderen toen we deze kannen zagen staan. In de rust werd besproken dat we allemaal wel iets feller mochten spelen en er werden drie wissels toegepast: Lynn voor Malu, Janneke voor Maudy en Charlotte voor Nienke. Echter, bij het fluitsignaal was Ko nergens te bekennen en stond Nienke startklaar in het veld… waar onze Ko op dit moment was laten we maar even in het midden.

De tweede helft was er veel chaos en MvR zou MvR niet zijn als ze dit niet zouden benutten. De tegenstander wist door onze verdediging heen te dribbelen en de 2-1 werd gemaakt. We werden wakker geschud en wij realiseerden ons dat we alles moesten gaan geven, om de drie punten in Etten te houden. Helaas resulteerde dit voor Lynn en Nienke dat zij in de strijd geblesseerd van het veld af gingen. De wedstrijd werd uitgespeeld en de eindstand bleef 2-1.

Volgende week zondag gaan wij opnieuw strijden om drie punten binnen te halen en onze nummer twee positie te behouden. Wij spelen dan tegen Dinxperlo VR 2 op Sportpark ’t Welink.

Shakira bedankt voor het meedoen met deze wedstrijd!

Didi Ketelaar