VV ETTEN VR1 - DOETINCHEM VR1

VV ETTEN VR1 – DOETINCHEM VR1

Maandag 2 april 2018.Op tweede paasdag hadden wij een inhaalwedstrijd tegen de dames uit Doetinchem.Na het jaarlijkse paasvuur waren wij bijna compleet. Wij hadden zelfs een nieuwe keeper, Hilde Gerritsen, zij komt ons versterken tot het eind van dit seizoen. Ook hadden wij een andere grensrechter, ditmaal iemand met veel ervaring, namelijk de grensrechter van het vierde, Edwin Lucassen.

Fred en Wim hadden de opstelling ietwat aangepast, zodat de beste speelster van Doetinchem goed werd verdedigd door Malu en Janthe . Wij gingen voortvarend van start en wisten al vanaf het begin de tegenstander onder druk te zetten. Al in de 12e minuut wist Janthe te scoren toen ze vrij voor de keeper kwam, 1-0. Na dit feestmoment gingen we door en na wat forse overtredingen van Doetinchem kregen wij een terechte penalty nadat Janthe werd neergehaald. Onze koele kikker Nicolle wist dan ook simpel te scoren, 2-0.

Eindelijk rust.

Onder de thee werd de eerste helft nog onder de loep genomen en de kleine foutjes besproken. De kopjes werden weer dezelfde kant opgezet, zodat we weer geconcentreerd aan de tweede helft konden beginnen. Na wat kleine kansjes over en weer wist Janthe met een mooie boogbal de stand op 3-0 te brengen. Hierna was het verzet gebroken. We konden rustig en beheerst de wedstrijd uitspelen. Weer 3 punten erbij!!!

Na deze gewonnen inhaalwedstrijd schuiven we langzaam naar de 4e plaats op de ranglijst. Met deze zege op zak hebben zijn we nog ongeslagen in 2018, op naar de top!

Donderdag 5/4/18 moeten we alweer aantreden tegen de dames uit Varsseveld. Met zo’n geweldig resultaat in 2018 zal de tegenstander gebrand zijn op een overwinning, dus het wordt weer spannend.

Gaby

Teamfoto 2 april 2018