VV Etten verwelkomt nieuwe gouden sponsor Rinus Stucadoor / Rinus verhuurt

VV Etten verwelkomt nieuwe gouden sponsor Rinus Stucadoor / Rinus verhuurt

Sinds afgelopen seizoen is Rinus Stucadoor / Rinus verhuurt verbonden als gouden sponsor van VV Etten.

Hieronder stellen beide bedrijven zich kort aan u voor.

Rinus Verhuurt

Bij een verbouwing heeft u de juiste machines en apparatuur nodig, bijvoorbeeld voor het aanpakken van waterschade of vochtproblemen. Bouwdrogers kunt u eenvoudig en snel huren bij Rinusverhuurt.nl, zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Daardoor bespaart u op aanschafkosten en bent u gegarandeerd van hoogwaardige oplossingen.

Het drogen van plafonds, wanden en vloeren laat u over aan Rinusverhuurt.nl. Bij ons krijgt u altijd het juiste advies om een project zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij hebben de expertise en de juiste bouwdrogers in huis om problemen met vocht gecontroleerd aan te pakken.

U krijgt van ons een offerte op maat. Ook kunnen wij metingen uitvoeren om de situatie per locatie zo goed mogelijk in kaart te brengen en op de omstandigheden in te spelen. Neem geen risico en kies voor de zekerheid van Rinusverhuurt.nl!

Rinus Stucadoor

Bent u op zoek naar een stucadoor die vakwerk levert? Dan bent u bij Rinus Stucadoor aan het juiste adres. Wij leveren een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Rinus Stucadoor is dé vakman voor al uw stuc-, spackspuit- en schilderwerk. U kunt bij ons aankloppen voor alle mogelijke stucadoorswerkzaamheden. Of het nu gaat om traditioneel, decoratief of exclusief stucwerk of om uitgebreide restauratieprojecten, wij hebben de praktijkervaring en vakkennis in huis om een perfect eindresultaat te leveren.

Laat hier jouw bericht achter