VARSSEVELD VR2 - VV ETTEN VR1

VARSSEVELD VR2 – VV ETTEN VR1

Donderdag 12 april 18:30 uur voetballen… Tijdstip dat voor velen van ons haast niet te doen was. We stonden dan ook met nog een onvolledig elftal op de parkeerplaats in Etten. Janneke en Nicolle zouden direct na het werk of school rechtstreeks naar Varsseveld komen. Deze wedstrijd was een inhaalwedstrijd. Toeval wilde dat we daardoor twee opeenvolgende wedstrijden tegen elkaar speelden.

Het fluitsignaal klonk en we probeerden vanaf het beginnen druk te zetten. Ondanks dat we zeer gedreven waren, waren we niet gelukkig in de combinaties. De inzet was er voldoende maar de afwerking was niet geweldig. Het was dan ook logisch dat het 0-0 stond in de rust.

Onze leiders pasten een paar tactische wissels toe. Nicolle werd als laatste man nu als midhalf neergezet en Didi werd laatste man. Dit leidde al snel tot resultaat. Een mooie voorzet van Nicolle werd door Sanne op een prachtige manier ingeschoten. Daarna kwam Varsseveld fel opzetten en kwamen wij niet meer onder de druk vandaan. Bij één van de corners die hieruit voortkwam maakte Malu op ongelukkige wijze hands. Varsseveld kreeg een penalty en schoot deze beheerst onderin de hoek. Wij baalden hier allemaal enorm van, de schrijfster van dit wedstrijdverslag nog het meest. Na afloop in de kleedkamer concludeerden we dat 1-1 toch wel een terechte uitslag was.

Malu Pothof