Succesvolle Winterstop voor de Jeugd!!

Ook dit seizoen is de jeugd van VVEtten weer in actie gekomen om geld in te zamelen voor de vereniging. Daarbij zijn ze zeer waarschijnlijk ook bij u langs geweest. Voor de Grote ClubActie hebben alle jeugdleden namelijk loten verkocht en op zaterdag 6 januari zijn zij weer massaal langs de deuren in Etten gegaan om lege flessen op te halen. En dit alles met wederom een fantastisch resultaat!

De Grote Clubactie had dit jaar een opbrengst van €2.040,- en de FlessenActie een opbrengst van €808,42.
Dit brengt het totaal op €2.848,42, wat volledig ten goede zal komen aan de jeugd.

Wij willen iedereen die loten heeft gekocht, flessen heeft ingeleverd of een donatie heeft gedaan dan ook namens de jeugd van VVEtten hartelijk bedanken hiervoor! Daarnaast nog een extra bedankje voor SuperCoop Terborg voor de sponsoring van de broodjes knakworst bij de flessenactie.

Als bedankje voor de jeugd zelf staat er nog een toffe activiteit op het programma, waarna het seizoen weer met veel plezier, doelpunten en hopelijk overwinningen vervolgd zal worden!

Namens de jeugdcommissie veel voetbalplezier en succes toegewenst!