Structurele samenwerking jeugd VV Etten en VVG'25

Structurele samenwerking jeugd VV Etten en VVG’25

Beste leden, ouder/begeleiders,

Onze jeugdafdeling is de laatste jaren gegroeid. Zo hebben wij, mede met de vele meiden die tegenwoordig ook onderdeel van onze vereniging zijn, een goed toekomstperspectief.

Vanuit de visie die wij hanteren omtrent de ontwikkeling van onze jeugd, geven wij onze jeugdleden zoveel mogelijk de kans om op eigen niveau en/of tegen leeftijdsgenoten te spelen.

Daarom werken we al enkele jaren binnen verschillende leeftijdsgroepen naar volle tevredenheid samen met de jeugdafdeling van oa. VVG’25.

Om ook voor de toekomst de kwaliteit van de jeugdafdelingen te waarborgen, hebben beide verenigingen ervoor gekozen om vanaf het volgende seizoen deze samenwerking vanaf de leeftijdsgroepen O-13 tot en met de O19 structureel toe te passen.

In praktische zin blijven de jeugdleden gewoon lid van hun eigen vereniging. Wel zal er, net als bij de bestaande combinatieteams het geval is, in Etten en Gaanderen getraind en gespeeld worden. Ook binnen het vrijwilligerskader en op het vlak van trainers verwachten wij elkaar verder te kunnen versterken.

“We zijn erg blij met deze goed match. We hebben natuurlijk al een paar jaar goed samengewerkt, dus weten van beide kanten dat het goed zit wat betreft de voetbaltechnische invulling en beide verenigingsculturen”, aldus Rudi van Aken, voorzitter van V.V. Etten.