Sponsoring V.V. Etten

Sinds jaar en dag zijn sponsoren van levensbelang voor een voetbalvereniging als v.v. Etten. Gelukkig is v.v. Etten in de situatie dat het al jaren kan rekenen op de financiële ondersteuning van een groot aantal lokale ondernemers die de voetbalsport en v.v. Etten een warm hart toedragen. Mocht u als ondernemer dit lezen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Leest u hieronder dan welke mogelijkheden v.v. Etten u kan bieden om uw bedrijf positief in de belangstelling te zetten.

Bordsponsor langs het veld van v.v. Etten.

Websponsor van de geheel vernieuwde website van v.v. Etten. Maandelijks wordt de website door circa 4.000 bezoekers bekeken.

Elftalsponsor. Dit kan in de vorm van tenues, tassen, trainingspakken etc.

Balsponsor. U sponsort hiermee  eenmalig een thuiswedstrijd van V.V. Etten en vestigt zo de aandacht op uw bedrijf voor- tijdens en na de wedstrijd.

Sponsor van één van de activiteiten zoals de jaarlijkse Zeskamp en het darttoernooi ‘de Ettensy’.

Sponsor jeugdafdeling  v.v. Etten.

Een combinatie van bovenstaande mogelijkheden bespreken wij graag persoonlijk met u. Dit betreft bijvoorbeeld een subsponsor of stersponsor pakket.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met de sponsorcommissie:

sponsoring@vvetten.nl

Bennie Preijer                   0315 327 886