Ruud Pastoor nieuwe trainer V.V. Etten

De voetbalvereniging Etten heeft overeenstemming bereikt met Ruud Pastoor. De oefenmeester uit Stokkum zal volgend seizoen als hoofdtrainer bij V.V. Etten aan de slag gaan. Pastoor is geen onbekende in de regio. Zijn loopbaan bracht hem ondermeer langs MVR, Terborg, GWVV,  Sv Loil en vorig jaar promoveerde hij met zijn huidige club – het Megchelse SVGG – naar de vierde klasse. Etten, dat nu nog volop in de race is voor promotie naar de vierde klasse, heeft met Pastoor als doel gesteld om een stabiele vierdeklasser te worden. “Ik heb voor V.V. Etten gekozen, omdat de saamhorigheid bij een dorpsclub als deze mij aanspreekt. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om te werken met een jonge selectie waar potentie in zit. Ook is het een vereniging die actief met de toekomst bezig is. Ik heb zin om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van deze groep en vereniging”, aldus Pastoor.