Met de club van 50 naar Borussia Mönchengladbach

De club van 50 van vv Etten organiseert een busreis naar de Bundesliga-wedstrijd: Borussia Mönchengladbach – RB Leipzig. Dit zijn de huidige nummers 6 en 5 van de Bundesliga. Kortom, een mooi affiche!

De wedstrijd is opzaterdag 3 februari 2018 om 18:30 uur. Voor vervoer wordt gezorgd.

De bus vertrekt om 12:00 uur vanaf sportpark de Treffer. Eerst wordt een bezoek gebracht aan de brouwerij van Hertog Jan in Arcen. Daarna rijden we door naar Mönchengladbach.

Er zijn nog enkele plekken vrij in de bus. Meld je daarom aan via clubvan50etten@hotmail.com of bij Sjoerd Jansen (06-22 71 05 20). De kosten zijn 60 euro. Dit is inclusief busreis, rondleiding door de brouwerij, wedstrijdticket en een consumptie.

Wees er snel bij, want vol is vol!!