Voetbalvrouwen gezocht!!

Voetbalmeiden en vrouwen gezocht!

Ben je:
tussen de 6 en 9 jaar?
tussen de 10 en 14 jaar?
tussen de 15 en 18 jaar?
ouder dan 18?

Ben je tussen de 6 en 9 jaar?
Wil je eens kijken of voetbal een leuke sport voor jou is?

Meld je nu vóór 31/12/2016 aan voor een gratis proeftraining met de meiden van MF1 en krijg voor het hele seizoen (tot juni 2017) een gratis lidmaatschap!

Heb je zin om een keer met ons mee te trainen?

Stuur Michel (bolde171@planet.nl) een mailtje en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op om je wat meer te vertellen over voetballen bij MF1!

Ben je tussen de 10 en 14 jaar?
Heb je al wel eens ergens gevoetbald of wil je gewoon eens kijken of voetbal een leuke sport voor jou is?

Meld je nu vóór 31/12/2016 aan voor een gratis proeftraining met de meiden van MD1 en krijg voor het hele seizoen (tot juni 2017) een gratis lidmaatschap!
Heb je zin om een keer met ons mee te trainen?

Stuur Monique (frankvanloon@hetnet.nl) een mailtje en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op om je wat meer te vertellen over voetballen bij MD1!

Ben je tussen de 15 en 18 jaar?
Wil jij sportief met een leuke groep meiden aan de slag? Vind jij gezelligheid belangrijk?

Meld je nu vóór 31/12/2016 aan voor een gratis proeftraining met de meiden van MA1D en krijg voor het hele seizoen (tot juni 2017) een gratis lidmaatschap!

Véél of geen voetbalervaring? Bij ons is voor iedereen een plekje! Kom je niet uit Etten? Geen probleem! Je kent vast wel een van ons van school!
Heb je zin om een keer met ons mee te trainen?
Stuur Janneke (busje_91@hotmail.com) een mailtje en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op om je wat meer te vertellen over voetballen bij MA1D!

Ben je ouder dan 18?
Vrouwen 1 is een verzameling van meiden en vrouwen mét wat meer en wat minder voetbalervaring. We wonen in Ulft, Etten, Terborg, Doetinchem, Gaanderen. Kortom, overal uit de regio. We vinden het leuk wanneer we winnen, maar fijn samen voetballen en na de wedstrijd even napraten met een kopje koffie en/of een wijntje is voor ons belangrijker.

Wij zijn op zoek naar een aantal meiden en/of vrouwen die ons team willen komen versterken! Heb je in het verleden al wel eens gevoetbald en mis je de gezelligheid en beweging? Of wil je gewoon eens proberen of voetbal iets voor jou is?

Meld je nu vóór 31/12/2016 aan voor een gratis proeftraining met VR1 en krijg voor het hele seizoen (tot juni 2017) een gratis lidmaatschap!

Heb je zin om een keer met ons mee te trainen?

Stuur Marjolein (damesteam.etten@hotmail.com) een mailtje en zij neemt contact met je op!

Klik hier en meld je snel aan!