Lid worden van VV Etten

Sportieve en/of gezellige meiden/vrouwen gezocht – geen ervaring vereist :)

Meld je nu vóór 31/12/2016 aan voor een gratis proeftraining en krijg voor het hele seizoen (tot juni 2017) een gratis lidmaatschap! Kijk voor meer informatie op onze speciale voetbalvrouwenpagina.

Voetballen bij vv Etten kan vanaf de jongste pupil (5 jaar) tot aan de veteranen.
Met een goede organisatie bieden wij alle leden de mogelijkheid op zijn of haar niveau te trainen en te spelen.
Voor pupillen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar bestaat de mogelijkheid om 3 maanden geheel vrijblijvend
 mee te trainen.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat of vul het onderstaande contactformulier in.

€181,00 per jaar

€113,00 per jaar

Pupillen

€ 91,00 per jaar

Steunende leden

€ 50,00 per jaar

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier, dat je op deze pagina kunt downloaden. Lever het ingevulde formulier in bij het secretariaat van vv Etten.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Klik op het logo voor het aanmeldingsformulier