Hennie Bergevoet neemt afscheid als vrijwilliger

Na vele jaren neemt Hennie Bergevoet om gezondheidsredenen afscheid als vrijwilliger.

Voorzitter Rudi van Aken: “Hennie heeft jarenlang met veel plezier, tijd en energie in de vereniging gestoken. De exacte datum wanneer hij als vrijwilliger is begonnen weet ik niet, maar in de begin jaren ’70 was Hennie al actief. Vanaf die tijd heeft hij o.a. als leider, consult, scheidsrechter, scheidsrechter coördinator en coördinator op de zaterdag zijn bijdrage geleverd. Hennie heeft in al die jaren verschillende generaties jongens en meiden voorbij zien komen, het komt dan ook maar zelden voor dat iemand zich zoveel jaren belangeloos inzet voor een vereniging. Wij gaan nog gepast afscheid nemen, maar voor nu wil ik Hennie alvast bedanken voor zijn inzet en hoop hem nog vaak als supporter van V.V. Etten te mogen begroeten.”