Grensrechter Dames 1

GRENSRECHTER

De resultaten van onze dames zitten in de lift! De basisprincipes van het voetbal zijn in de afgelopen jaren succesvol overgebracht door trainers Tom en Nico en leider Willem. Zij hebben het afgelopen jaar samen met de dames het ambitieniveau naar Totaalvoetbal bijgesteld. Om dit te bereiken zijn Vrouwen 1 op zoek naar een nieuwe technische staf die het stokje over willen nemen van de illustere voorgangers.

Ben jij enthousiast vind je het leuk om een groep met ontzettende leuke meiden en vrouwen in beweging te zetten? Of vind je het leuk om samen met iemand anders een eigen ‘technische staf’ op te zetten? Help onze dames naar de top!

• Is iedere wedstrijd aanwezig
  • Ondersteunt de scheidsrechter
  • Past de spelregels toe

Tijdsinvestering: 2 uur per week voor de wedstrijd + reistijd

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met Marjolein Roerdink (marjolein__r@hotmail.com).