Single Blog Title

This is a single blog caption

Etten 4 -Den Dam 2

Op een mistige zondag morgen kwamen de mannen uit Azum bij ons op bezoek. Een belangrijke pot  want het vierde van Etten stond bovenaan en Azum 2 stond op de tweede plaats.

Vanaf het begin kon je zien dat het een tweede elftal was, veel beweging en  fel voetbal. We kwamen er de eerste 30 minuten niet aan te pas en Den Dam 2 scoorde dan ook terecht de 0-1.

Hierna draaide de wedstrijd een beetje, wij kwamen veel meer in de wedstrijd en veel meer in ons spel. Toch gingen we met een 0-1 achterstand rusten.

Na rust was het belangrijk om meteen de 1-1 te scoren en zoals zo vaak was het Marc Leijzer die de 1-1 liet aantekenen na een vloeiende aanval. Azum zette nog wat druk naar voren maar onze verdediging stond gewoon goed.

Na enkele wissels werd Etten wat beter en Azum wat minder. Na een voorzet van Nicky Liebrand wist Marc Leyzer koppend te scoren, 2-1.

Een offensief van Azum werd afgeslagen en we behielden de 3 punten in Etten.

Hierdoor is de  eerste aanval op de bovenste plaats afgeslagen, maar we krijgen nog enkele moeilijke wedstrijden te gaan. We staan nu duidelijk op de eerste plaats en iedereen wil nu van de titelkandidaat winnen, dus het wordt weer zwaar de komende weken.

We zullen zien

Fred