Single Blog Title

This is a single blog caption

Doetinchem 5 – Etten 4

Het seizoen 2016/17 is alweer in volle gang.

Het 4e elftal voetbalt nu in de 7e reserve klasse. Dit omdat de spelers al weer wat ouder geworden zijn en wat minder soepel ogen.

Nadat wij SVGG, met 3-2, hadden weggezet , een punt hadden gepakt in Kilder(2-2) en in Ulft (3-3) en Viod hadden vernederd (9-0),was het nu Doetinchem die met ons wilde sparren. Maar met het 4e elftal van VV Etten vat niet te sparren. Omdat we veel afmeldingen hadden, kregen we hulp vanuit het 2e elftal. Elroy Huijink, Errol Melissen en Niels van Aken waren bereid om mee te doen. In de wedstrijd was het na 5 minuten was het al raak door een kopbal(?) van Marc Leyzer. We liepen meteen uit door ook de 0-2 en de 0-3 te maken. Doetinchem deed nog iets terug en maakte er 1-3 van.Verder dan één tegendoelpunt lieten de verdedigers van Etten het niet komen. We scoorden aan de lopende band en na het eindsignaal was het 1-12 geworden.

Doelpuntenmakers zijn: Marc Leyzer 5x – Roy Hulsteijn 2x – Elroy Huijink 1.5x – Niels van Aken 2.5x – Errol Melissen 1x

Een super overwinning, we staan dan ook weer op de plaats die we voor 2 jaar geleden ook hadden, nl bovenaan.

Na 5 wedstrijden hebben we nu al 11 punten en al 29 doelpunten gescoord. Het gaat dus wel lekker zo.

We houden jullie op de hoogte

Fred