Dinxperlo VR2 - VV Etten VR1

DINXPERLO VR2 – VV ETTEN VR1

Zondag 20 mei. Het beloofde een mooie dag te worden met maar liefst 21 graden op de teller. Vandaag was het een zondag dat iedereen kon uitslapen (voor ons doen). Om half 11 op de club zijn, 12 uur het fluitsignaal. Vanaf het begin was iedereen gedreven om een puntje te pakken maar helaas dacht Dinxperlo er ook zo over en na 15 minuten had Dinxperlo een hard schot op goal, bijna in de kruising. We herpakten ons en niet veel later had Etten ook een kans. Helaas te zacht op het doel. Onder de wedstrijd werd er een drinkpauze gehouden waar niet alleen gedronken werd maar ook belangrijke dingen werden besproken om voor de rust nog een puntje te kunnen pakken.  Voor het fluitsignaal van de eerste helft is het helaas niet gelukt om een puntje te pakken. Maar we moeten niet vergeten dat we ook geen goal tegen hebben gekregen. Dus in de 2de helft nog alle kansen! De wedstrijd ging verder, in de rust is er het een en t ander gewisseld onder andere onze keeper. Na 10 minuten in de 2de  helft krijgt Sanne een kans die er helaas net ….. niet in gaat. Even later gokt Marije het er ook een keer op. Het lukt maar niet om de bal in de goal te krijgen.  Dinxperlo herpakt zich en laat zich niet op de kop zitten. Dinxperlo krijgt een vrijetrap. Keepertje “Shakira Shakira” houd hem tegen. Niet veel later krijgt Etten ook een vrijetrap, Marije neemt hem en schiet tegen de lat. Etten is in de 2de  helft duidelijk beter als Dinxperlo. Etten heeft meerdere kansen op goal. De uitslag blijft tot de 90ste minuut het zelfde. Het eindigt met 0-0.

Lientje van Uem