Coach/Leider Dames 1

COACH/LEIDER

De resultaten van onze dames zitten in de lift! De basisprincipes van het voetbal zijn in de afgelopen jaren succesvol overgebracht door trainers Tom en Nico en leider Willem. Zij hebben het afgelopen jaar samen met de dames het ambitieniveau naar Totaalvoetbal bijgesteld. Om dit te bereiken zijn Vrouwen 1 op zoek naar een nieuwe technische staf die het stokje over willen nemen van de illustere voorgangers.

Ben jij enthousiast vind je het leuk om een groep met ontzettende leuke meiden en vrouwen in beweging te zetten? Of vind je het leuk om samen met iemand anders een eigen ‘technische staf’ op te zetten? Help onze dames naar de top!

• Begeleid het team tijdens wedstrijden en is verantwoordelijk voor;
    • dat het team compleet is
    • de afmeldingen
    • eventuele aanvulling vanuit de A (i.o.m. de leider van de A)
    • de opstelling en coaching van het team
    • het invullen van de wedstrijdformulieren
    • de ontvangst van de tegenpartij/scheidsrechter bij een thuiswedstrijd
      • de materialen benodigd bij de wedstrijd
      • de was- en rij-lijst
      • het netjes achterlaten van de kleedkamers en het speelveld,
  • Is de contactpersoon van de speelsters/vereniging
  • Heeft indien nodig contact met de trainer over de speelsters
  • Houdt de voortgang bij van geblesseerde speelsters (i.s.m. de trainer)
  • Zorgt voor en houdt overzicht van uitgegeven materialen (tassen en trainingspakken)
  • Regelt het plannen/verzetten van (oefen-)wedstrijden (i.s.m. de wedstrijdsecretaris)

Wij hebben een redelijk zelfstandig team, dus een aantal bovengenoemde dingen worden of kunnen ook door de speelsters worden gedaan (vierkantjes) . Daarnaast kan er ook ondersteund worden vanuit de seniorencommissie.

Tijdsinvestering: ca. 2,5 uur per week voor de wedstrijd met voorbereiding + reistijd

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met Marjolein Roerdink (marjolein__r@hotmail.com).