Coach/Leider Dames 1

COACH/LEIDER(s) M/V

Onze meiden en vrouwenafdeling groeit en daarmee ook de resultaten van onze vrouwen. We zijn dan ook op zoek naar een leider m/v of misschien wel een duo die met onze vrouwen zondag’s deze weg omhoog voort wil(len) zetten.

Waar de trainingen al gegeven worden door 2 toppers van trainers, zijn we op zoek naar een of meerdere leiders die onze vrouwen bij hun wedstrijden willen begeleiden.

Ben jij enthousiast vind je het leuk om een groep met ontzettende leuke meiden en vrouwen in beweging te zetten? Of vind je het leuk om samen met iemand anders een eigen ‘technische staf’ op te zetten? Help onze dames naar de top!

• Begeleid het team voor- en tijdens wedstrijden
  • Wees de contactpersoon voor de speelsters/vereniging
  • Houd contact met de trainers
  • Werk samen met de wedstrijdsecretaris voor het plannen/verzetten van (oefen-)wedstrijden

Onze vrouwen blinken uit in zelfstandigheid, dus ook de zaken rondom het voetbal worden als een team opgepakt. Daarnaast is er breder vlak steun vanuit de seniorencommissie als het gaat om organisatorische verbeteringen of aandachtspunten die opgepakt moeten worden. Ook onze leiders staan er daarom nooit alleen voor!

Wil je eens wat meer weten over dit leuke team? Ben je geinteresseerd? Neem contact op met Sander van Aken op 06.48828175 of stuur een mailtje aan info@vvetten.nl!